Portret Artizaneje

Emri: Kozeta Çani
Profesioni: Endje, qëndisje, veshje dhe thurje

Kozeta Çani nisi të mësojë artizanat që kur filloi punë 17 vjeçe në fabrikën e tekstileve të asaj kohe. Pas rënies së komunizmit ajo hapi shitoren e vet në Pazarin e Gjirokastrës-qytetit të saj të lindjes. Këtu ajo tregton veshje të thurura me dorë dhe të dizenjuara me porosi, artikuj të endur, si dhe ofron shërbim rrobaqepësie të cilësisë së lartë. Prodhimet saj për tregun vendas dhe klientë të huaj kanë emër për cilësi të lartë.

Kontakt:
Celular: +355 (0) 69 27 16 009
Pazar