RESTORANT
“KUJTIMI”

Lagja Pazar (Qyteti i vjetër )

Pronar : Kujtim Dumi

 tel: 08426 59 45
068 35 37 876

Kuzhina : gjirokastrite                  
Shërbim për : drekë, darkë
Çmimi orientues  për person : 500-600 lekë (vetëm para në dorë)

 • Bar
 • Meny shqip dhe anglisht 
 • Shërbim në qiell të hapur               
 • Personeli flet anglisht
 • Meny vegjetariane

RESTORANT
CAMILLE STEFANI

Lagja 18 Shtatori (qyteti i ri)

Pronare : Holta Kristidhi

tel: 08426 29 49

Kuzhina : gjirokastrite/franceze/italiane
Shërbim për : drekë, darkë
Çmimi orientues  për person : 600-1000 lekë (vetëm para në dorë)

 • Bar
 • Ajër i kondicionuar
 • Personeli flet anglisht dhe greqisht
 • Meny vegjetariane
 • Meny greqisht dhe anglisht 
 • Telefon
RESTORANT
VENUS

Lagja 18 Shtatori  (qyteti i ri)

Pronar: Pirro Dhima
Tel:  0692419513

Kuzhina : gjirokastrite, greke                  
Shërbim për : mëngjes, drekë, darkë
Çmimi orientues  për person : 1000 lekë (vetëm para në dorë)

 • Bar
 • Ajër i kondicionuar
 • Personeli flet anglisht, italisht, greqisht 
 • Meny shqip dhe anglisht 
 • Meny vegjetariane
 • Telefon
RESTORANT
FESTIVALI 

Lagja Pazar (qyteti i vjetër)
Pronar : Niko Ballo

tel: 069 27 50 059

Kuzhina : gjirokastrite                  
Shërbim për : mëngjes, drekë, darkë
Çmimi orientues  për person : 800-900 lekë (vetëm para në dorë)

 • Bar
 • Ajër i kondicionuar
 • Personeli flet anglisht
 • Meny shqip dhe anglisht   
 • Meny vegjetariane
 • Shërbim në qiell të hapur
RESTORANT
NR 1

Lagja 18 shtatori (qyteti i ri)

Pronar : Aristotel Petro

tel: 08426  3163

Kuzhina : gjirokastrite/ndërkombëtare
Shërbim për : mëngjes, drekë, darkë
Çmimi orientues  për person : 1200 lekë (vetëm para në dorë)

 • Bar
 • Personeli flet anglisht
 • Meny shqip dhe anglisht
 • Shërbim në qiell të hapur
 • Telefon   
RESTORANT QIQI

 Rruga Nacionale

Pronar : Sokrat Qiqi

tel: 08426  7897

Kuzhina : gjirokastrite                  
Shërbim për : mëngjes, drekë, darkë
Çmimi orientues  për person : 800-900 lekë (vetëm para në dorë)

 • Bar
 • Ajër i kondicionuar
 • Personeli flet frëngjisht dhe greqisht
 • Meny shqip dhe anglisht 
 • Meny vegjetariane
TAVERNA KUFOI

Lagja 18 shtatori (qyteti i ri)

Pronar  : Kliton Kufoi

tel: 08426  8717

Kuzhina : gjirokastrite
Shërbim për : drekë, darkë
Çmimi orientues  për person : 600 lekë (vetëm para në dorë)

 • Bar
 • Ajër i kondicionuar
 • Personeli flet anglisht dhe greqisht
 • Meny vegjetariane
 • Meny shqip, anglisht, greqisht 
 RESTORANT
RILINDI

 Lagja 18 Shtatori

Pronar  : Ylli Muho

tel: 08426 69 45

Kuzhina : gjirokastrite                  
Shërbim për : mëngjes, drekë, darkë
Çmimi orientues  për person : 1000 lekë (vetëm para në dorë)

 • Bar
 • Meny vegjetariane
 • Stafi flet anglisht  
RESTORANT
KAMPIONËT

Lagja 18 Shtatori (qyteti ri)
Pronar  : Qazim Muho

tel: 0846 87 03  

Kuzhina : gjirokastrite
Shërbim për : mëngjes, drekë, darkë
Çmimi orientues  për person : 400-500 lekë (vetëm para në dorë)

 • Bar
 • Meny vegjetariane
 • Ajër i kondicionuar
RESTORANT
THE FIRST

Lagja 18 shtatori
(qyteti i ri)

tel:  0842 68267 (Fast food)
069 20 71 388

Kuzhina : gjirokastrite                  
Shërbim për : mëngjes, drekë, darkë
Çmimi orientues  për person : 1000 lekë (vetëm para në dorë)

 • Bar 
 • Ajër i kondicionuar 
 • Meny vegjetariane
 • Personeli flet greqisht dhe italisht
 • Telefon
RESTORANT
FANTAZIA

Lagja  Pazar (qyteti vjetër)

tel:  08426 8055 / 0684020053

Kuzhina : gjirokastrite/italiane                  
Shërbim për : drekë, darkë
Çmimi orientues  për person : 700-1000 lekë (vetëm para në dorë)

 • Bar
 • Ajër i kondicionuar  
 • Meny vegjetariane  
 • Personeli flet greqisht dhe italisht
 • Shërbim në qiell të hapur
 • Meny shqip dhe anglisht
RESTORANT
KËRCULLA

Lagja Paloret (qyteti i vjetër)

TEL:  08426 3001  

Kuzhina : gjirokastrite/italiane                  
Shërbim për : drekë, darkë
Çmimi orientues  për person : 1000-1200 lekë (vetëm para në dorë)

 • Bar
 • Shërbim në qiell të hapur
 • Meny vegjetariane
 • Meny shqip dhe anglisht 
 • Personeli flet anglisht, italisht, greqisht
RESTORANT
KURVELESHI

Lagja Pazar (qyteti i vjetër)

Kuzhina : gjirokastrite                  
Shërbim për : mëngjes, drekë, darkë
Çmimi orientues  për person : 300-400 lekë (vetëm para në dorë)

 • Meny në shqip dhe anglisht 
 • Personeli flet greqisht