Portret  Artizani

Emri:  Anastas Petridhi
Profesioni: Drugdhendës

Anastas Petridhi ka punuar si drugdhendës për 20 vjet dhe zotëron  një punishte  të vogël në pjesën e poshtme të qytetit të Gjirokastrës. Ai punon me djalin e tij 16 vjeç, i cili jo vetëm që e ndihmon atë, por në të njëjtën kohë mëson edhe zanatin e të atit.

Kontakt:
Tel: +355(0)842 680  04
Adresa: Lagja “11 Janari”
Pranë Shkollës Pedagogjike,
Gjirokastër