Kjo faqe interneti u mundësua me mbështetjen e plotë të Packard Humanities Institute dhe u përgatit nga punonjësit e bashkëpunëtorët e GCDO-së. Falënderoj David Bragg, vullnetar i Korpusit të Paqes në Gjirokastër më 2006 -2007 dhe bashkëshorten e tij Kate Yarhouse; stazhistin pranë organizatës sonë Philip Morgan nga Mançesteri; kolegët tanë britanikë Daniel Renton dhe Oliver Gilkes, si dhe redaktoren Felicity Booth. Një falënderim të ngrohtë për kontribuesit e tjerë të drejtpërdrejtë Elenita Roshi, Alketa Qamo, Enkelejda Roze dhe Lubjana Baoja, si dhe kolegëve të  ICAA-së Diana Ndrenika, Ardit Miti e Eglantina Serjani. Mirënjohje të veçantë i shpreh Prof. Richard Hodges për mbështetjen e vazhdueshme në punën tonë dhe besimin për të ardhmen e Gjirokastrës.

Për fotot falënderoj kolegët dhe bashkëpunëtorët Roland Tasho, Tony Lumb, Brian Donovan, Alket Islami, Oliver Gilkes dhe Elenita Roshi.

Drejtori i GCDO-së

Sadi Petrela