Gjirokastra, Albania.

This web-site is dedicated to the UNESCO World Heritage Town of Gjirokastra (or else known as Gjirokaster), Albania  as well as the work of Gjirokastra Conservation and Development Organization, an Albanian non-for-profit organization supported by Packard Humanities Institute.

Kjo faqe interneti  i përkushtohet Gjirokastrës, Qytet  i Trashëgimisë Botërore UNESCO dhe veprimtarisë së Organizatës për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Gjirokastrës, një organizatë shqiptare jo-fitim-kërkuese e mbështetur nga Packard Humanities Institute. 

Për të parë këtë faqe nevojitet Adobe Flash Player. Kliko këtu për ta shkarkuar.
Flash player required. Download it here.